Een poort naar meer licht op je weg

Overspoelt de wereld je en ben je uitgeput? Ga je door een intense verandering en vraag je je af hoe je jezelf kan voeden?
Doet je lijf pijn, ga je door emotionele ups en downs?
Ben je in de war, pas je precies niet meer in je vroegere leven?
Of ben je al lang op pad en verlies je de moed?

Vanuit mijn eigen intense levenservaringen, bied ik wegwijzers aan om bewuster in jouw leven te Zijn, door te leren luisteren en vertrouwen op je Innerlijke Stem. Dat kan je helpen op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel vlak en zorgen dat je een weg bewandelt die voor jou werkt. Stapjes zetten naar her-verbinding is een belangrijk. Een greep uit de mogelijkheden: nieuwe visies ontdekken rond voeding, inzichten verwerven i.v.m. CVS, hoogsensitiviteit begrijpen en als talent omarmen, het leren helen van stress op celniveau, de geschenken van verruiming van het hart en nieuwe relatievormen bekijken, contact maken met Aarde en het subtiel aanwezige, …
Soms is wat inspiratie nodig om opnieuw licht te zien als alles grijs of donker lijkt, zodat je weer vertrouwen krijgt in je eigen kracht.

Belangrijk: ik geef info als ervaringsdeskundige, maar vervang geen dokter of therapeut!

Prijs: 45 euro voor 1 uur

Ook: individueel begeleidingstraject mogelijk rond Menselijke Engel Meditatie (8 sessies van anderhalf uur: 45/per sessie)