Muziek is een universele taal die verbinding kan brengen over alle grenzen heen.

 

In dit luik van mijn site vind je groepsactiviteiten waar muziek in zit, zoals concerten, vormen van samenzang, maar ook een aanbod rond bewust “zijn”, voordrachten, meditatie …

Je kan telefonisch inschrijven op één van deze activiteiten:

Huisconcerten

Deze zijn opgebouwd rond de zieleliedjes die ik zelf schreef en die van mijn overleden partner, Guido Cassiman. Mensen inspireren en hun hart raken, met eigen Nederlandstalige liedjes, dat blijf ik doen, al is Guido’s aanwezigheid nu subtieler. Ik musiceer graag met andere zangers, zangeressen en muzikanten, omdat het geheel dan voelbaar krachtiger en rijker is.

Eerst maakte ik muziek met Roel Peeters, mijn groep AnaMata (met Marion Demanet en Nicky Fourier) en met Guido Cassiman. Nu is “Aquamarijn” geboren. Opnieuw koos ik om meerstemmige versies van liedjes te brengen met andere vrouwen, deze keer: Heidi Vervloesem en Tanya Vandenbroeck. Met gitaar, piano en onze stemmen brengen we graag sfeervolle concerten die lang nazinderen in het wezen van onze luisteraars.

Het concert ‘Van Guido gezongen’ is geannuleerd wegen ziekte van de pianist.

Veerle, Sylvia en Heidi bundelen echter hun stemmen voor een volgend huisconcert met vrolijke vrouwenkracht! Op 4 mei om 19.30u. brengen ze TIJD OM TE LEVEN. In schrijven kan reeds.

GEZOCHT: ZANGERES VOOR AQUAMARIJN. Contacteer Veerle voor meer info.

 

Zangactiviteiten

Wil je graag bekende en onbekende liedjes zingen in een kleine groep? (max. 12)
Dan is dit misschien iets voor jou.
Ik leer de basis van elk lied aan en voor wie wenst is er de uitdaging van de meerstemmigheid en het improviseren. Het gaat niet om perfectie, maar om het plezier van het samen klinken.
Noten hoef je niet te kunnen lezen en je hebt de steun van anderen om je stem op jouw tempo naar buiten te brengen.

Zin om van zingen te proeven? Schrijf je gerust in voor één van de activiteiten!

In mei kan je komen genieten v en an mindful zingen op maandagen 6 en 13 mei om 19u30 en op vrijdagen 10 en 17 mei om 14u30.

Verder kan je komen genieten van een vrolijke activiteit: voed jezelf. Deze gaat door op 25 mei om 19u en 31 mei om 14u30.

Activiteiten rond bewust zijn

*VOORDRACHTEN EN GROEPSSESSIES ROND BEWUST ZIJN

16 en 23 mei 2019: Contact met de aarde, voeling met jezelf

*MEDITATIEVORMEN VOOR GROEPEN

CD: Volg de rivier
Er is een CD verkrijgbaar met een aantal van mijn liedjes op. Geef me een seintje als je interesse hebt.
Beluister hier enkele fragmenten.