Begeleiding: Veerle Massie

Een nieuwe wereld ontvouwt zich, heel aarzelend nog, maar ze is er. Een nieuwe mens wordt geboren. Als jij bij de voorlopers behoort en je in zulk een geboorte bevindt, vertaalt zich dat in plotse omwentelingen in je persoonlijk leven, vreemde ervaringen, een lichaam dat raar doet en doodop is (en de dokter vindt geen oplossing), heftige emoties, héél gevoelig worden, je hier niet thuisvoelen, …

We worden uitgenodigd om ànders in het leven te gaan staan, want WIJ veranderen!

Wat verandert er dan? Wat kan ons helpen om onze draai te vinden? Hoe kunnen we de reacties van ons lichaam begrijpen en het steunen? Wat zijn de kwaliteiten die ons worden aangereikt? Ben jij de enige die rare dingen meemaakt?

Graag bied ik een reeks van bijeenkomsten aan waarin ik, samen met mijn gidsen, vanuit eigen proces én dat van de deelnemers, puzzelstukken aanreik die inzicht brengen, inspirerend en steunend zijn. Je krijgt uitgebreide informatie rond de tekens van de nieuwe tijd, het opengaan van het hart en de nieuwe relatievormen die dat met zich meebrengt, de ondersteuning van het lichaam dat versneld in omvorming is, de overgang van oude naar nieuwe manieren om te helen,…Het fijne is dat je kan delen met andere mensen die dit ook ervaren. Welkom!

Wanneer? Zondag 29 april of zondag 27 mei om 14.30u. (welkom 15 min. vooraf)
Waar? BLAKERSTRAAT 14, 3201 LANGDORP
INSCHRIJVEN VIA TELEFOON: 016/37 04 69
prijs: 15 euro