Ook jij bent een menselijke engel

In tijden van verandering is het soms moeilijk om in je eentje stil en helder te zien wat er gaande is in je leven. Dan is het waardevol om alles eens te bekijken vanuit een ruimer perspectief.

Via afstemming op mijn “lijn” ontvang ik een boodschap die ingesproken wordt. De informatie die vrijkomt, vertelt over accenten die er nu zijn wat jouw ontwikkeling als Menselijke Engel op Aarde betreft.

Er is ruimte voor een verhelderend gesprek over de betekenis van de informatie.

Deze sessie brengt enkel helende informatie. Eventuele behandelingen en bijkomende goede zorg voor je menselijk systeem zijn vaak nodig in deze fase van je leven. De sessie geeft een steuntje in de rug als je intense verandering ervaart in je leven of op zoek bent naar meer diepgang, meer bewustwording. Vanuit mijn eigen ervaringen met diepgaande transformatie kan ik je, indien je daar nood aan hebt, ook doorverwijzen naar deskundigen die je verder bijstaan in jouw groeiproces.

Graag moedig ik mensen aan om opnieuw contact te maken met de engel in zichzelf, zodat zij zich met hun eigen innerlijke leiding kunnen her-verbinden en die leren vertrouwen.

Prijs: 55 euro