Misschien…

heb jij een zéér gevoelig zenuwstelsel?
Zijn alle geluiden die anderen normaal vinden voor jou te fel en word je al gek van een tikkende wekker? Overprikkeling door geuren die anderen niet oppikken kan ook het geval zijn.
Voel je je snel overspoeld door te veel indrukken, emoties van anderen?
Voel je situaties of mensen heel fijn aan? Misschien heb je altijd een sterke intuïtie gehad.
Verdraag jij klassieke medicatie slecht?
Moet je opletten met wat je eet en heb je last van kleur-en smaakstoffen?
Is op aarde zijn soms moeilijk voor jou?

Mogelijk ben je hoogsensitief.
Stem-en klankbeleving kan voor jou een weg zijn om jezelf hierin beter te leren kennen en de talenten te waarderen waarover jij beschikt. Je leert je fijnbesnaard wezen respecteren. Je lichaam, je klanken: ze dragen een diepe wijsheid in zich. Met je fijne antennes ben je als geen ander geschikt om, via je Innerlijke Stem, die wijsheid aan te boren.

Hoogsensitiviteit is geen ziekte, maar eigenschap, een talent. Twintig procent van de bevolking is er mee geboren. Ik heb echter sterk de indruk dat in deze tijd meer en meer mensen door een proces gaan dat hen sensitiever maakt. We worden met z’n allen sensitiever :-), want de Aarde evolueert snel.

Ben je al je hele leven hoogsensitief, dan ben je sowieso een pionier, een voorloper op een evoluerende Aarde, die andere mensen kan helpen bewuster in ’t leven te staan. Je kan diep en intens genieten van schoonheid, natuur, kunst, een liefdevolle uitwisseling met een ander wezen (of het nu gaat om een mens, een plant, een dier, energie uit andere dimensies). Ook zingen kan je sterk raken.

Heel gevoelige mensen dragen mogelijkheden in zich om heling te brengen en mensen te inspireren om hun vrouwelijke, zachte kwaliteiten te durven tonen in balans met het stevig mannelijke. Nu zijn er ook veel hoogsensitieven die als het ware geleid worden om nieuwe wegen te openen hier op Aarde (soms is dat via contact met een overleden geliefde, het werken met energie, of via het in snel tempo herverbinden met jouw Lichtkracht). Dat is niet altijd een makkelijke ontwikkelingsweg om te gaan, want nog weinig mensen begrijpen dit, maar hetgeen je ervoor terugkrijgt, brengt diepe vervulling. Als je wilt, kun je daar via een sessie Bewust Zijn of een menselijke-engel-boodschap meer over te weten komen. Graag wil ik je hierin van ziel tot ziel ontmoeten.