Een persoonlijk verhaal over soulmates en contact over de dood heen.

Veerle vertelt: ‘Liefde over grenzen heen’

Liefde stopt niet en Leven eindigt niet, dat heb ik in mijn leven sterk mogen ervaren. Roel, mijn partner uit mijn liefdevol, maar confronterend eerste huwelijk, komt voor in dit verhaal. Maar ook Guido, die na de nodige voorbereiding in ons leven verscheen. In deel 1 hoor je over het diepgaand effect van liefde tussen soulmates en de nieuwe relatievormen die hieruit kunnen voortvloeien.

Met Guido had ik een kort, maar zeer diepgaand huwelijksleven. Hij overleed bijna 4 jaar geleden aan kanker. “En gij zult mij voelen!” zei hij met klem voor hij vertrok.
Als hoogsensitief persoon ervaar ik deze subtiele verbinding op intense wijze.
Onze (vooraf afgesproken) nieuwe vorm van contact verliep langs wonderlijke wegen, zoals je in deel 2 zult horen.

Mensen maken dit vaker mee dan gedacht en denken dat ze gek zijn. Toch niet. Benieuwd?

Wanneer? Zondag 16 februari om 14.30u. Welkom 15 minuten voor aanvang.

Waar? BLAKERSTRAAT 14, 3201 LANGDORP

Toegang: 15 euro

INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK!

ENKEL via TELEFOON: 016/37 04 69 (ten laatste om 20u. de dag ervoor)