Een persoonlijk verhaal over zielsverwantschap en
contact over de dood heen.

Veerle vertelt: ‘Liefde over grenzen heen’

Liefde stopt niet en Leven eindigt niet, dat heb ik in mijn leven sterk mogen ervaren. Roel, mijn partner uit mijn liefdevol, maar confronterend eerste huwelijk, komt voor in dit verhaal. Maar ook Guido, die na de nodige voorbereiding in ons leven verscheen. In deel 1 hoor je over het diepgaand effect van liefde tussen soulmates en de nieuwe relatievormen die hieruit kunnen voortvloeien.

Met Guido had ik een kort, maar zeer diepgaand huwelijksleven. Hij overleed ruim 6 jaar geleden aan kanker. “En gij zult mij voelen!” zei hij met klem voor hij vertrok. Als hoogsensitief persoon ervaar ik deze subtiele verbinding op intense wijze.Onze (vooraf afgesproken) nieuwe vorm van contact verliep langs wonderlijke wegen, zoals je in deel 2 zult horen.

Mensen maken dit vaker mee dan gedacht en denken dat ze gek zijn. Toch niet. Benieuwd?

Wanneer en wanneer?
Maandag 14/3 om 20u. zaaltje boven Groenplaats, Zoerledorp 112, Westerlo
Zaterdag 19/3 om 15u. in Blakerstraat 14, 3201 Langdorp  (welkom 15 min. voor aanvang)

Toegang: 15 euro

Inschrijven enkel via telefoon: 016/37 04 69