Deze concerten kunnen owv de Corona-maatregelen die sinds eind juli van kracht zijn, jammer genoeg niet doorgaan.

Veerle, Heidi & Adriana zingen voor u …

 

IN DE ZANDBAK VAN HET LEVEN 

2 x zomerconcert: 16 & 30 augustus in Rotselaar  

Zomer … en dat betekent leven ‘con passion’! Plezante liedjes van Veerle Massie doen ons huppelen door de natuur, dansen in de zon. We verzamelen mooie steentjes en maken fijne herinneringen. Graven we puttekes of bouwen we zandkastelen? Laat ons vrolijk genieten van een nieuw licht dat binnenstroomt, ook al zijn er intense uitdagingen om ons heen. Wat is het leven waard als we enkel in angst blijven hangen? Guido Cassimans ‘Wonderful Grace’ zal er zijn en wat zachte troost wordt ook gezongen. Gitaar, piano en drie stemmen, dat is wat Veerle, Heidi en Adriana jullie bieden. Van harte welkom om de zomer te vieren!

Omwille van de maatregelen zullen er 2 concerten zijn, waar slechts 15 mensen kunnen komen naar luisteren. (tenzij verdere versoepeling komt) Er zullen dus stoelen leeg zijn, maar wij gaan er van uit dat dit de sfeer niet zal drukken. We kunnen nu niet 100 procent garanderen dat de concerten doorgaan, maar bereiden ons er wel op voor. Je kan dus inschrijven en we zien wel hoe het loopt.

Dank aan DE TORENHOEVE in Rotselaar voor hun zandbak en Renilde voor schop en vormpje 🙂

Waar: De watermolen (zaaltje boven) Molenstraat 2, 3201 Rotselaar
Toegang: 15 euro (meebrengen)
Wanneer: 16 of 30 augustus om 14.30u. (welkom 15 min. er voor)

INSCHRIJVEN ENKEL VIA TELEFOON: 016 37 04 69 (ten laatste de dag er voor)

! Deze activiteiten kunnen enkel doorgaan indien de maatregelen niet opnieuw worden verstrengd. Je kan inschrijven, maar annulatie is mogelijk!