MET MUZIEK…

Wil je je geliefde verrassen? Is je vriendin jarig of vraag je je af wat je je ouders als cadeau kunt geven? Heb je een vriend die troost vindt in muziek?

Zeg het eens met muziek en kies voor een uniek geschenk:een privéconcert!

Diegene die dit cadeau ontvangt, kan ontspannen in een comfortabele stoel en genieten van een reeks liedjes, alleen voor de persoon in kwestie gebracht. Ik zing ongeveer 3 kwartier vanuit het hart voor wie komt luisteren, begeleid door gitaar of piano. Je kan als gever mee komen luisteren als je wilt. (en bijvoorbeeld vooraf chauffeur spelen, achteraf nog samen een wandeling doen in het natuurgebied vlakbij, dit koppelen aan een etentje, …  🙂 )

Naar gelang de reden van het privéconcert, maak ik intuïtief een keuze uit mijn eigen liedjesrepertoire en soms uit dat van mijn partner Guido Cassiman, die pareltjes heeft nagelaten. De (meestal Nederlandstalige) liedjes hebben diepgang, brengen een lach of ontroering, zetten dingen in beweging. In die zin kunnen ook mensen die in een proces van verwerking zitten er veel aan hebben.

Misschien zoek je een originele wijze om een huwelijksaanzoek later op die dag in te leiden, misschien gaat het er gewoon om je vriend een steun in de rug te geven:muziek kan een mooie aanvulling zijn, want het raakt diep en zegt meer dan woorden alleen.

Prijs: 45 euro voor 1u. Contacteer mij voor een afspraak: 016/ 37 04 69