Muziek is een universele taal die verbinding kan brengen over alle grenzen heen.

In dit luik van mijn site vind je groepsactiviteiten zoals concerten, vormen van samenzang, maar ook een aanbod rond de Wijze Stem of Innerlijke Stem, zoals voordrachten, meditatie, vortexvisites, … Je kan telefonisch inschrijven op één van deze activiteiten.
Schrijf je gerust in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Huisconcerten

Mensen inspireren en hun hart raken met eigen Nederlandstalige liedjes, dat heb ik altijd met veel vreugde gedaan. Ik musiceer graag met andere zangers, zangeressen en muzikanten, omdat het geheel dan voelbaar krachtiger en rijker is.
De kamerconcerten (en soms eens een kerkconcert) zijn opgebouwd rond de Liedjes van de Ziel en de Luisterliedjes van Eenheid. Op Youtube kan je hiermee kennismaken. (zie onder)

Ontstaan van huisconcerten:

Daar ik zoveel liedjes ‘in mijn kast had liggen’, deed ik regelmatig opnames met een eigen ministudiootje. Ik verzon zelf arrangementen en veel ‘stemmekes’. Die vervingen vaak het feit dat ik bepaalde muzikanten niet had. (handig 🙂 )
Zingen op groot podium, op radio en TV heb ik ervaren. Geef mij echter maar de gezellige, subtiele ervaring van een huisconcert, helemaal op maat van sensitieven! 🙂 

De eerste vrouwengroepjes die vorm kregen, hadden geen naam.
Corry Van Bladel, Goedele Denolf en Natalie Patijn en Diane Caes namen mee de eerste stapjes in het naar buiten brengen van mijn liedjes.

Met Marion Demanet en Nicky Fourier werd de groep AnaMata geboren. Samenwerking met mijn eerste partner, Roel Peeters en later ook met Guido Cassiman, gaf de concerten telkens een nieuwe vorm. Tijdens mijn huwelijk met Guido vormden we een aanvullend duo.

Na Guido’s Overgaan, was er “Aquamarijn”, met Heidi Vervloesem en Tanya Vandenbroeck als medezangeressen. Ook Sylvia Witters zong even mee als gastzangeres. Gitariste Astrid Deppe en keyboardspeler Wim Van Aelst hebben hun muzikale steun verleend aan een concert.

Op dit moment zing ik samen met Heidi en Adriana Burke, onder de naam NAJADE.
Met gitaar, piano en onze stemmen brengen we graag sfeervolle concerten die lang nazinderen in het wezen van onze luisteraars.
Benieuwd naar enkele liedjes? Neem dan snel een kijkje op mijn YouTubekanaal en dat van Guido!

Zang- en klanksessies

Samen zingen, zonder noten lezen. Zingen tilt op, troost, maakt je gezonder!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland.

Meditaties en energetisch helen

In kleine groepjes een meditatie leren of een bezoek aan een energetisch veld in de natuur, het brengt je bij je Innerlijke Stem.

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland.

Voordrachten en andere activiteiten:

Informatie over de nieuwe tijd waarin we ons bevinden, de evolutie die de mensheid gaat, sessies rond stressbevrijding, …

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland.

CD: Volg de rivier
Er is een CD verkrijgbaar die ik zelf heb samengesteld en opgebouwd, samen met Roel Peeters. ‘Volg de rivier’ is een groei-CD met hartgedragen liedjes. Geef me een seintje als je interesse hebt.